Maison berger paris

Maison berger

Maison berger lampe.

Lampen kommer i fin gaveæske, og de findes i skønne farver og forskellige faconer.

Sådan bruges din nye duftlampe:

1: Luftrenseren hældes i på en af Maison bergers flakoner, der anvendes en tragt, som medfølger ved køb af selve flakonen, denne bruges til at påfylde væsken ned i flakonen.

2: Påfyld duftvæske i lampen, max 2/3 del og sæt væge i. Lad lampen stå 20 min inden den tændes, for at vægen kan suge væske. (Vær opmærksom på ikke at fylde flakonen helt op, da der skal være plads til væden.)

3: Når flakonen er klar og vægen har suget væsken, da tænder du selve dysehovedet og afventer indtil flammen bliver helt gennemsigtig, Pust ud efter 2 minutter, sæt dufthætten på og lad duften sprede sig i max 30 minutter i et rum på 12 m2.

4: Når du vil slukke lampen, tages den meget varme dufthætten af og derefter sætter du den lukkede lille metal prop på, som sørger for at væsken ikke fordamper, og “pynte” dufthætten sættes ovenpå.

Nu har du en skøn og unik duft i dit hjem, og lampen ser samtidig flot ud at have stående.
Lampen dækker ca. 20 m2 og rensningen holder i op til 2 timer. Duften der spredes i rummet holder i op til 8 timer.

Man kan vælge at rense luften i et rum med eller uden duft. Der findes også en neutral væske, hvis man foretrækker at rense luften uden brug af duft. Den neutrale væske kan også bruges til at fortynde en anden duft med, så man selv kan bestemme graden af duft i hjemmet.

Egenskaber:

Luftrenseren fjerner uønskede lugte & skadelige partikler i dit hjem, den fjerner vira og bakterier i luften, eksempelvis kan du bruge den i hjemmet, på kontoret, i badeværelset eller kælder etc. den fjerner partiklerne i en omkreds af ca 20 kvm. i 20 min.

Flakonen må ikke stå i direkte sollys, da væsken hurtig vil fordampe. og væsken er brandfarlig.

Du kan tilkøbe duft refillen til lampen, som indeholder 500 ml. væsken. (fås også i helt neutral uden duft).

 

Historisk baggrund;

Lampe Berger lampen blev lanceret i 1898 af Maison berger. Lampen blev dengang udviklet grundet vira og bakterier på sygehusene under 1. verdenskrig. Man kunne dengang konstatere at soldater døde af bakterier på sygehusene og ikke af deres skader fra krigen.

 

Tecnologien bag lampen:

Da lampen blev udviklet tilbage i 1898, var vigtigheden at den skulle give bedre indeklima og rense luften. Maison berger udviklede lampen med en helt unik og patenteret katalytisk proces; Den katalytisk proces foregår ved, at lampens yderste ring bliver 500 grader varm og tiltrækker molekylerne og partikler i luften. Når disse rammer ringen springes de og opløses, for derved at gendannes på ny.

Lampen fjerner op til 94 % af bakterier og vira i luften og op til 68 % af nano-partikler.