UDDANNELSENS INDHOLD:

2 Dages undervisning

Akryl uddannelses manual

Diplom

Frokost, vand & kaffe/Te alle dage

Undervisningsmaterialer

Teoretisk undervisning

Demonstation af teknikker

Praktisk træning

Vejledning prissætning/ opstart

Produkt salg og mersalg

15 % rabat til produkter 

10 % Rabat på 1 dags kurser

Box of beauty support

INTERNATIONAL UDDANNELSE.

Nail the basic first… Then the details later

Din underviser er Suzanna maciejewska, derhar arbejdet med adskillige systemer i mere end 20 år. og som har vundet flere priser ved Danmarks mesterskaberne. Du er i trygge hænder og efter endt kursus får du en korrekt og faglig forståelse af negleopbygning, produkter og teknikker. Man kan You tube sig til meget i dag og generelt finde viden på sociale medier. MEN… du vil aldrig få serveret guldkornene på de sociale medier eller den bagved liggende forståelse. Som du vil gøre ved mine uddannelser. 

Du skal medbringe eller købe på kurset

Top coat

Akryl pulver

Dappen dish

Negle Sanitering væske

Akryl væske

Akryl pensel

File 240/240,180/180, 100/100 & Buffer

Negle båndskubber/ curette

Neglebånds klipper/ Nipper og saks

Neglebørste til filstøv

Wipes

Skabeloner

Acid free primer

 

HVAD LÆRER DU PÅ UDDANNELSEN?

På akryl kursus Level 1 lærer du de helt basale trin i at lave negle. Kurset henvender sig til dig der gerne vil lære at lave negle, på dig selv eller kunder. Du kan supplere din uddannelse med ekstra kurser løbende. efter kurset får du et internationalt diplom. På kurset gennemgås: 

SIKKERHED & PRODUKT KENDSKAB

Hos Box of beauty er sikkerhed og grundigt produkt kendskab første prioritet. Vi lærer dig teorien bag de forskellige systemer. Du lære brugen af korrekt produkt pg kemi håndtering. Og hvordan du passer på dig selv og denne kunder i et mere allergivenligt miljø. Du Får kendskab til hvilken sikkerhed der er i profesionelle produkter og safty sheets. og kontra indikationer.

ALLE KAN VÆRE MED

For at sikre en optimal og lærerig undervisning, brydes undervisningen ned i små steps dagen igennem. Der undervises teoretisk og der trænes praktiske færdigheder + teknikker. Dette sikrer at hver elev bliver guidet og justeret ind, alt efter kompetencer/udfordringer.Bliver du usikker hen ad vejen efter endt uddannelse, så kan du tilkøbe 1:1  privat undervisning. 

2 DAGES UNDERVISNING I SKØNNE LOKALER

Undervisningen foregår i Herning Centrum, på Silkeborgvej nr 16. i Herning city, Der er tilhørende gratis parkering. Uddannelsen er opdelt i flere moduler, alt efter erfaring og dine øsnker til uddannelsen. Du kan altid efterkøbe privat undervisning, hvis der på siden ikke vises andet.

FIND RUTE
Akryl eller gele negle nyt sæt