Hvordan sender jeg retur?

Det er ganske enkelt, du klikker på linket: hent pakkelabel, der udfylder du dine informationer og modtager dermed en unik pakkelabel, som du kan printe ud og sætte på pakken.

Hvis du ikke har printer, kan vi sende med DAO, skriv gerne en mail til os hvis dette ønskes på: Kundeservice.boxofbeauty@gmail.com og så vil du modtage en unik pakkekode tilsendt pr mail, det nr du modtager skriver du på din pakke.

Hvor meget koster det at sende retur?

Det koster 49 kr.

Skal jeg sende produktet tilbage i samme kasse?

Nej, det behøves du ikke, men det er vigtigt, at pakken er pakket godt ind og at kassen er stabil, så den ikke bliver skadet undervejs i processen, vi forbeholder os ikke ansvar for din returning, da det er dig der er ansvarlig for pakken, som afsender.

Hvad skal jeg tænke på, før jeg sender tilbage?

Husk altid at varen skal være i ubrudt emballage og i pæn stand, når vi modtager den og læg en seddel i hvor det fremgår, hvorfor du ønsker returneringen. Vi tager ikke vare retur, hvis du har allergi overfor produktet, der henvises til producenten af mærket.

Husk kvittering for din retur forsendelse:

Når du levere din pakke retur på posthuset, vil du modtage en kvittering for din afsendelse til os. Gem altid din kvittering – det er dit bevis på, at du har returneret din ordre.

Har I modtaget min returpakke?

Der kan godt gå lidt tid inden vi modtager pakken, du kan forvente op til 10 dage, før vi kan behandle din returvare. Så snart varen ankommer behandler vi returnering hurtigst muligt. Du modtager en e-mail fra os, så snart vi har færdigbehandlet din returnering.

Hvor lang tid er afleverings fristen?

Du har 14 dage til at returnere. Hvis der er gået mere end 14 dage, skal du kontakte kundeservice pr mail: Kundeservice.boxofbeauty@gmail.com

Kan jeg returnere udsalgs varer?

Vi tager som udgangspunkt det meste retur, men har du købt varen til 30% eller mere, så er det en udgået vare hos os, som vi tager ikke retur.

Hvordan foretages min tilbagebetaling?

Tilbagebetalingen sker når vi har modtaget din returpakke og på samme måde, som da du betalte dit køb:

Betalingskort 

Tilbagebetales til din bankkonto inden for 2-5 arbejdsdage.

Hvad er forskellen mellem fortrydelsesretten, returretten og bytteordre?

Du har flere forskellige rettigheder som forbruger. Læs mere under vores Købsvilkår.

 

KUNDESERVICE

Har du ydeligere spørgsmål til din forsendelse?

Da endelig skriv til vores mail: Kundeservice.boxofbeauty@gmail.com og vi vil hjertens gerne hjælpe dig.

Hent din returlabel her

 

Download

Eller send en mail til os….