Hvad er diamant slibning?

„Diamond is a girls best friend”

Som sangeren Carol Channing i 1949 sagde; Diamond is a girls best friend´ og det har hun fuldstændig ret i. Diamantslibning er bare guds gave til ansigtet! Som kosmetolog elsker jeg denne behandling, da kunden med det samme kan mærke og se en forskel.

Diamantslibning er ligesom du ser på billedet,- en lille fin metal apparat, med et meget fint hoved på, med selve hovedstykket sliber den skånsomt de døde hudceller af, med det samme og deraf får du meget hurtigt resultat. Du kan sammenligne det med en ansigtsscrub, men bare meget mere effektiv, da slibningen er ultra fin og derved bedre slibeevne.

Diamantslibningen fjerner de overskydende døde hudceller, som ligger i eperdermis (øverste hudlag). Vores krop er så smart, at den hver 28 dag har fornyet huden og smidt de gamle celler i overhuden. Derfor er diamentslibning effekttiv, til at få huden frisk og glat igen.

Diamentslibningen har desuden et vakuum sug, så det minder om en lille støvsuger, der blidt suger i huden. Dette gør, at den sætter gang i blodcirkulationen, muskelvævet, lymfesystemet, som drænere hudens overskudende væske væk. Dette vakuum er specielt udrensende for afgiftstoffer, som har sværere ved at udskille sig,.- dette giver en masse udstråling til huden, da affaldstoffer forsvinder og hudens bitte små kappilære får mere blodgennemstrøm og derved frisk ny næring.

Diamant slibning vil anbefales at gøre 3 gange, med 10 dages mellemrum. Da du jo nu ved at cellefornyelsen er 28 dage. derved kan du bedre komme helt ned i huden. Dette er helt essentielt specifikt, hvis du fx har akne ar, linjer, rynker, pigmentering. Disse ting ligger nemlig dybere i huden og skal du have den mest effektive behandling, skal du have flere behandlinger.

Efter diament slibningbehandling, er det vigtigt at bruge dagcreme med spf 30 og ikke tage sol. da dette er en meget effektiv behandling og derfor er huden mere følsom efter behandlingen. Det er meget normalt, at være lidt rødmosset i huden efterfølgende, da blodcirkulationen er på højtryk og huden er blevet slebet tyndere, så den kan regenere helt friske nye celler.