Hairextensions plejevejledning

 

Overvejelser:

Inden du får hairextensions i håret, skal du være opmærksom på at det kræver tilvænning, mere tid og pleje end dit eget hår. Derfor vær opmærksom på følgende:

 • Vær opmærksom på kontraindikationer fx Alopacia, psoriasis, gravidsitet, medicin og ligende.
 • Lær hvordan du vedligeholder dine hairextensions.
 • Undgå hårprodukter med ingredienser som kan ødelægge hair extensions. (Sulfat – Alkohol – Silikone)

Inden påsætning af håret :

For at opnå det bedste og mest holdbare resultat, er det vigtig, at inden du kommer til behandlingen

 • Vasket håret grundigt, gerne med en dybde rensende shampoo, som fjerner stylingprodukter og olier.
 • Du har helt tørt hår når du ankommer til behandlingen. 
 • Ingen brug af conditioner, kur, samt masker 2 dage inden.

Efter påsætningen:

Når du har fået påsat hotfusion eller tape i, skal du vente mindst 24-48 timer med at vaske håret. Keratinen skal have tid til at størkne helt, inden du vasker håret. Dette gælder ikke microweft.

Sådan plejer du dine extensions:

 • Det anbefales at vaske håret 1-2 gange i ugen, for at undgå at slide for meget på håret. Derfor kan det være en god ide at benytte en balsamspray i håret inden du børster det om morgenen.
 • Børst altid håret inden du går i bad og skal sove for at minimere filtrering. (Dog aldrig børst håret når det er vådt/fugtigt)
 • Når du skal sove, skal håret være helt tørt og gerne flettet.
 • Hold øje med hæftningerne og skil dem ad, så der ikke opstår filtret hår i bunden.
 • Hvis du får fugtig hovedbund med dine extensions vil en tør-shampoo være en oplagt valg, da den opfrisker og nedsætter fugtigheden.

Styling produkter og håropsætning.

-Undgå så vidt muligt styling produkter, samt balsam nær hovedbunden, især hvis du har totter påsat.
-Du kan sagtens føntørre og glatte dit hår – vær opmærksom på, at fæstningerne (hvor keratinen er fastgjort) ikke må blive for varme, da det blødgører kreatinen. Extensions er overfladebehandlet hår og det bliver slidt med tiden, når man glatter, krøller og føntørre. Det er en god ide at supplere med et varmebeskyttende produkt, hvis du styler håret jævnligt. 

Undgå til hver en tid produkter som indeholder ingredienser, 

(Sulfat – Alkohol – Silikone)- der udtørrer og affugter håret. Selv hair extensions af høj kvalitet kan blive ødelagt efter én hårvask, altid spørg behandleren, hvis du skulle være i tvivl.

Kan man farve sin extensions? 

Box of beauty fraråder at man farver sine hair extensions, da extensions allerede er overflade behandlet fra producentens side,- derved kan reklamationen ikke dække hvis dette udføres.

Reklamation.

Har du brug for at reklamere over dine extensions, da endelig tage kontakt til klinikken med det samme, så der kan findes en løsning på det. Box of beauty kan ikke gøres erstatningsansvarlig ved ukorrekt pleje af hair extensions.