Om Box of beauty

Om Box of beauty. Klinikken har eksisteret siden 2012, hvor det blev grundlagt af Suzanna Maciejewska indehaver af Box of beauty.

Klinikken var i begyndelsen kun neglebehandlinger og siden hen er der kommet flere og flere behandlinger til, samt produkter. På webshoppen tilbydes de mest profesionelle mærker du kan finde indenfor hudpleje og kosmetolog mærker, samt står vi indenfor at kvaliteten er i højsædet og EU-godkendt, da vi føre produkter, der kommer direkte fra hoved leverandøren.

Box of beauty har hovedsæde i midtjylland region, men er også kendt i resten af Danmark og udland.

Vores værdier 

Det er vigtig at du som kunde bliver vejledt korrekt og informativt om dine produkter og du du får succes med dine behandlinger og resultater. Hos Box of beauty får du proffesionelt hjælp af uddannet materialist – international nail tecnican, last and hair extensionist og læge eksamineret kosmetolog. Der står klar til at hjælpe dig. 

Hos Box of beauty er du garanteret en beauty klinik med viden om de nye produkter på markedet, samt holdes det helt ajour med de nyeste behandlinger.

Der bliver taget tid til uddannelse, så der følges med efterspørgelsen.

Der bliver ydermere også deltaget danmarks mesterskaberne og der er også trukket flere danske medaljer hjem i neglekonkurrencer.

         Følg os på Instagram @Boxofbeautydk

[instagram-feed num=9 cols=3]